Jag kan förmedla, sammanställa och presentera information på en mängd olika sätt.

Utbildning och kurser

Inom utbildningsområdet har jag bland annat tagit fram, planerat och genomfört ett antal olika kurser inom sådant som datornätverk och trådlös kommunikation med mycket nöjda kursdeltagare. Jag kan ta fram en kurs eller föreläsning för ett specifikt tillfälle eller för en speciell målgrupp. Om det behövs nya idéer och uppslag kan jag hjälpa till med förslag, brainstorming eller någon form av think tank eller tankesmedja.

Test och utvärdering

Jag kan genomföra tester av produkter eller tjänster och presentera resultatet som ett dokument, en artikel eller som ett jämförande test. Det finns även möjlighet till sådant som utvärdering av kommande produkter ur olika miljö- och användarperspektiv.

Informationshantering

Sammanställning eller bearbetning av befintlig information. Det kan röra sig om olika typer av informationssammanställning, som en howto eller FAQ, eller att beskriva ett system eller en process.

Skribent

Texter behövs i de flesta sammanhang. Det kan handla om artiklar, både tekniska eller mer generella, presentation av en produkt eller om att förklara för- och nackdelar med en viss tjänst. Med min mycket goda språkliga förmåga skriver jag texter som är lättfattliga och begripliga, utan motsägelser och felaktigheter.

[button link=”/kontakt/” target=”_self” color=”blue” shape=”rounded” size=”large” align=”left”]Hör av dig redan idag![/button]

Leave a Reply